Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Kanaat Döneminde yapılan etkinliklerde birinci seçilen öğrencilerimize ödülleri Okul Müdürü Sabahattin YILMAZ  tarafından verildi. Öğrenciler karnelerini öğretmenlerden alarak yarıyıl  tatiline girdiler. Özverili çalışmalarından dolayı öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.Öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Okulumuz 1/A Sınıfı Öğretmeni Sayın Gülay ŞİMŞEK öğrencilerine okuma yazmayı öğreterek okuma bayramı düzenledi.  Sınıf Öğretmenimiz Gülay ŞİMŞEK ve velileri tarafından düzenlenen etkinliğe Okul Müdürümüz Sayın Sabahattin YILMAZ' da katıldı. Öğrencilerimize "Okuma Sertifika"ları ve "Rozet"leri verildi. Okul Müdürümüz, 1-A sınıfını tebrik ederek özverili çalışmaları için öğretmenimize, okuma yazmaya geçiş sürecinde gösterdikleri sabır ve düzenlenen etkinliğe katkıları dolayısıyla da velilere teşekkür etti.

Ock

Bu yıl ilimizde gerçekleştirilecek Teknofest etkinlikleri için öğrencilerimizle tanıtım videoları izledik....

Ock

Okulumuza isminin verildiği ŞEHİDİMİZ YASİN EROĞLU'nun saygı değer annesi Sayın Hatice EROĞLU, saygı değer babası Sayın Hasan EROĞLU ve kardeşi Sayın Ömer EROĞLU okulumuzu ziyaret etti. Duygusal anların yaşandığı ziyarette şehidimizin ailesi sınıflarımızda öğrencilerimizle buluşarak hediyeler dağıttı ve sohbet etti.  Öğrencilerimize çeşitli ikramlarda bulunan Şehidimizin ailesi okulumuza santranç takımı setleri hediye etmiştir. Ziyaret esnasında şehidimizin ailesi duygulandılar, gururlandılar.

Salbaş Şehit Yasin Eroğlu İlkokulu'na bu onurlu gururu yaşatan şehidimizin ruhu şad olsun, mekanı cennet olsun. Ziyaretlerinden dolayı saygı değer EROĞLU ailesine teşekkür ediyoruz.

Ock

Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kemal KAVAK okulumuzu ziyaret etmiştir.

Sınıflarımıza misafir olarak öğretmenlerimizle de kısa bir sohbet gerçekleştiren Sayın KAVAK okulumuzun mevcut durumu hakkında yapılabilecekler konusunda destek olmuştur. Okulumuz ziyaretinde pozitif enerjisiyle ve yapıcı fikirleriyle gönüllerimizi fetheden Sayın Müdürümüz birimlerimizi yerinde gözlemlemiştir.

Müdürümüzün bu içten ziyareti için teşekkür ederiz.

Ock

OKULUMUZ 1. VE 2. SINIF ÖĞRENCİLERİNE HAYIRSEVER HASİBE AYTEKİN TARAFINDAN BERE HEDİYE EDİLMİŞTİR. EMEĞİ GEÇEN DEĞERLİ HASİBE AYTEKİN VE ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR EDERİZ

Ock

Bağımlılıkla Mücadele Eğitimleri kapsamında okulumuz öğrenci ve velilerine Psikolojik Danışmanımız tarafından Bağımlılık ile Mücadele Farkındalık Eğitimi Bilgilendirmesi yapılmıştır.

Ara

Kıyıya veya denize atılmış,bırakılmış ya da çeşitli yollarla ulaşmış ve denizde kalıcılık teşkil edilen katı maddeler deniz çöpleri olarak adlandırılır.

Okulumuzda deniz çöplerine karşı farkındalık oluşturulması amacıyla etkinlikler düzenlenmiştir.

Ara

Okulumuzun 4. sınıf öğrencileri tüm dünya çocuklarıyla aynı anda kodlama etkinliğini gerçekleştirdi.

Her yıl düzenli olarak Avrupa'nın ve dünyanın birçok şehrinde yapılan Hour of Code (Kodlama Saati) etkinliğinde, öğrencilerin kodlamayı sevmesi ve kodlama ile ürünler ortaya çıkarması amaçlanmıştır.