Nis

Okulumuz 3. sınıf öğrencilerine yönelik Sportif Yetenek Taraması yapıldı.

Nis

2011 senesinden bu yana "Türkiye Aşırı Tuz Tüketiminin Azaltılması Programı"  yürütülmektedir. Bu program kapsamında fazla tuz tüketiminin sağlığımız için kötü etkilerine yönelik toplumda farkındalık oluşturulması, bilinç sağlanması ve aşırı tuz tüketiminin azaltılması amacıyla  okulumuzda "Dünya Tuza Dikkat Haftası"  olarak çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir.

Ock

Adana Okuyor Projesi çerçevesinde Adana 'da bulunan okullarla eşgüdümlü olarak okulumuz öğrencilerinin kitap okuma saatlarinde aktif okuma yapmaları sağlanmaktadır.

Kitap okumak, öğrencilerin:

• Okuma becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur.

• Kelime hazinelerini genişletmelerine yardımcı olur.

• Anlama ve yorumlama yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olur.

• Düşünme becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur.

• Hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını geliştirmelerine yardımcı olur.

• Eleştirel düşünme becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur.

• Sosyal ve duygusal gelişimlerine katkıda bulunur.

Ock

Anasınıfı öğretmenlerimiz öğrencileri için toplu doğum günü kutlaması yaptı. ''1 Yaş Büyüdüm''  olarak yapılan kutlamada pasta kesip, oyunlar oynayarak eğlendiler. Çocuklarımızın oldukça eğlendiği bu etkinlikte emeği geçen anasınıfı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Devlet bursu ile Yurt Dışında Yüksek Lisans ve Doktora imkanı ilgilenen kişilere duyurulur.

Ara

Salbaş İlkokulu'nda Ocak ayının ilk haftasında 1.kademe Okuma -Yazma Kursu açılacaktır.

Kursa kayıt olmak ve bilgi almak için okul idaresine başvurunuz.

KURS BAŞVURUSUNUN 25 ARALIK TARİHİNE KADAR YAPILMASI GEREKMEKTEDİR.

Ekm

14.10.2023 tarihinde yapılan İlköğretim Kurumları Yönetmeliği değişikliği sebebiyle okula giriş çıkışlarımız 16.10.2023 itibarıyla yeniden düzenlenmiştir.

Ekm

Genel Veli ve Okul Aile Birliği Toplantısı 23 Ekim tarihinde Okulumuz Yemekhanesinde yapılaacaktır.

2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı Zaman Çizelgemiz

Şbt

an Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörlüğü, Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı tarafından 01-03 Ekim 2020 tarihleri arasında " 13. Türkçenin Eğitimi ve Öğretimi" kurultayı düzenlenecektir. Türkçe öğretmenlerimize duyurulur.